Strandsejlerne - Det skal I prøve!

En tur på stranden er med strandsejlerne er et must, når du besøger Fanø.

En strandsejler eller en Blokart, som visse modeller kaldes, er tre hjul, et sæde og et sejl. Som en lille båd på land. Det er let og intuitivt, fremfor alt sjovt, en uforglemmelig oplevelse for de fleste. Turene arrangeres pr. hele time, og den starter med instruktion, sikkerhed, hjelm m.v. typisk 10-15 minutter. Din køretid vil typisk være 45-50 minutter. Booker du længere køretid går der selvfølgelig ikke tid med instruktion på de efterfølgende timer. Hjelme låner du af os. Du kan komme som enkeltperson, familie eller et større selskab.

Vi har både strandsejlere i professionel klasse fra Libre, en af de absolut førende producenter og af typen Blokart.

Lav en booking forespørgsel her på siden eller kom ind i butikken i Rindby.

Priser

Strandsejler
Pr. time á 350 kr
Til dig som begynder eller hvis du har prøvet det før. Vi starter med instruktion, sikkerhed, og vindforhold. Vær klædt praktisk, ikke dit pæneste tøj. Et par briller, solbriller kan være en god idé (det kan blæse med sand). Nogle vil gerne bruge handsker til rebet, det kan også være en god idé.
Større grupper og selskaber
Pris efter aftale
Vi arrangerer events for større grupper og selskaber. Det kan laves for nybegyndere som aldrig har prøvet noget lignende før og for mere ambitiøse grupper. Vi kan lave banekørsel og tidtagning. Kontakt os for aftale.

Har du spørgsmål så kig evt. vores FAQ side. Eller kontakt os mail eller telefon. Vi vil gerne hjælpe :)