ATB boarding / landboarding (15 år +)

Det minder om kitesurfing – men det forgår på land!

Stranden på vestsiden af Fanø er et unikt sted at stå på ATB board / landboard, som der kun findes få af i Danmark. Er du begynder eller øvet er der virkeligt gode muligheder for dig. Vi tilbyder dig undervisning i ATB boarding / landboarding, der garanterer dig et smil på læben og en god oplevelse under sikre forhold med professionelle instruktører. Vi har alt udstyret, som du skal bruge på vores kurser. Det eneste du behøver at medbringe er praktisk tøj og lidt at drikke. Alle kurser afholdes på stranden ved buggy området 2 km. syd for Rindby Strand mindre der er aftalt andet.

Book dit kursus i butikken eller send en mail, som kort beskriver, hvad du gerne vil. Jo før du kan melde ind, jo bedre kan vi planlægge, så du får mest muligt ud af kurset, og det sætter vi en stor ære i. Vi glæder os til at se dig!

Priser

Introkursus, 2-3 deltagere
1 dag á 2 timer - 500 kr.
  • Gennemgang af udstyr, kite, ATB board, sikkerhed m.v.
  • Kite teknik – vindvinduet – powerzone/softzone, trainerkite og powerkites.
  • PATB sikkerhed på stranden (spots og sikkerhedsforhold).
  • Intro til ATB board med og uden kite.
Mulighed for at opgradere til 2 dages kursus (se nedenfor).
Begynderkursus
4 timer over 2 dage - 1.000 kr
Dag 1
  • Som Introkursus (se ovenfor)
Dag 2
  • Launch og landing af kite med makker.
  • Mere ATB board teknik
  • Vi arbejder videre på dine evner med kiten og ATB board og kite i samspil, så du bliver klar til at forsætte på egen hånd.
Solo undervisning
1 dag á 2,5 time - 1.000 kr
Solo undervisning i ATB/ landboarding fra begynder til øvet. Startkursus, genopfriskningskursus (brush up) eller kursus for den øvede. Vi aftaler indholdet individuelt og tilpasser kurset til dig, så du får det optimale ud af det.

Book dit kursus i butikken eller send en mail, som kort beskriver hvad du gerne vil. Jo før du kan melde ind, jo bedre kan vi planlægge, så du får mest muligt ud af det. Vi skal ikke bare have tiden til at gå og hæve et honorar, vi sætter en stor ære i at du får mest mulig ud af dit kursus.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.